Logo 112NOF

Vrachtwagen met lekke band zorgt voor overlast

VEENKLOOSTER – Het verkeer ondervond donderdag enige overlast op de rotonde tussen Buitenpost en Kollum. De reden bleek een vrachtwagen met een lekke band. Omdat het verkeer niet op een normale manier de rotonde over kon, kwam de politie ter plaatse om het verkeer in goede banen te lijden.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook