Logo 112NOF

Werkzaamheden aan het spoor in volle gang(Video)

 

DE WESTEREEN – De werkzaamheden aan het spoor tussen Hurdegaryp en Buitenpost zijn inmiddels in volle gang. Vrijdagavond om 23:00 uur ging het spoor buitendienst en werden de overgangen afgesloten. Met groot materieel worden,rails en dwarsliggers vervangen. Ook het oude ballastgrind word gezeefd en aangevuld en/of vervangen door nieuw grind. Veel mensen kwamen even een kijkje nemen, de werkzaamheden gaan dag en nacht door.

 

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook