Logo 112NOF

Racefietser gewond bij ongeval Augsbuurt

AUGSBUURT –  Een racefietser is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Steenharst. De man kwam hier frontaal in botsing met een personenauto. Een ambulance kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen, de man werd met vermoedelijk een enkelbreuk naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist(te) kwam met de schrik vrij.

Foto´s Corné van der Meer

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook