Logo 112NOF

Brand onder vloer in woning lastig te blussen

BUITENPOST – De brandweer kreeg vrijdagmiddag een melding van een woningbrand aan de Achtkant. Ter plaatse gekomen bleek de brand onder de vloer te zitten, volgens omwonenden was er een harde klap geweest waarna er brand uitbrak. Werklieden hadden eerder op de dag de vloer aan de onderkant geïsoleerd met een soort van purschuim.

Na diverse bluswerkzaamheden bleef er rook onder de vloer vandaan komen. Een tweede tankautospuit uitgerust met blusschuim is ter plaatse gekomen om de kruipruimte met schuim te vullen, en zo het vuur uit te krijgen. Wat de oorzaak is geweest is vooralsnog onbekend, op het moment van de brand werden nog wel werkzaamheden verricht.

Foto’s 11 t/m 13 Corné van der Meer


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook