Logo 112NOF

Westereender aangehouden na hulp van omstanders

BROEKSTERWÂLD -Maandagavond  is een 23 jarige man uit De Westereen aangehouden voor meerdere feiten. Twee bestuurders van een snorscooter negeerden een stopteken toen agenten de mannen wilden in controleren in Damwâld. Een van de bestuurders vluchtte via een steegje waar de politiewagen niet kon komen. De andere bestuurder reed over de Haadwei, rakelings langs voetgangers en fietsers. Deze bestuurder probeerde te vluchten langs de wegwerkzaamheden. Een behulpzame omstander opende de hekken zodat de politie achter de scooter aan kon rijden. De man reed vervolgens met hoge snelheid over het fietspad in de richting van Broeksterwâld. Vlak voor de rotonde ging er een man midden op het fietspad staan met zijn armen wijd. De bestuurder koos toen eieren voor zijn geld en stopte dankzij de man.

Na onderzoek bleek de snorscooter een motor te zijn, had de bestuurder geen rijbewijs, reed hij onverzekerd en ook onder invloed van verdovende middelen. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek. De politie  wil de twee omstanders van harte bedanken voor hun hulp die resulteerde in de aanhouding.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook