Logo 112NOF

Overlast skatebaan Feanwâlden, gemeente nu resoluut

FEANWÂLDEN – De skatebaan is tussen 21:00 uur avonds en 08:00 uur morgens verboden gebied. Aanleiding is de vele overlastmeldingen, de buurt was dit meer dan zat. Al jaren is op deze plek sprake van overlast. De gemeente is nu resoluut, de politie geeft aan dit ook te zijn.

Foto Politie


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook