Logo 112NOF

Gewonde bij kop-staartbotsing

NOARDBURGUM – Bij een kop-staartbotsing tussen twee voertuigen is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde bij de verkeerslichten richting Hurdegaryp. Een personenauto botste achterop een bestelwagentje met daarachter een vee kar . Een ambulance kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen, en heeft vervolgens een persoon naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s 1 t/m 3 Ate Atema  4 t/m 6 Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook