Logo 112NOF

Bestuurster aangehouden op Boppewei De Westereen

DE WESTEREEN – Vrijdagavond is een bestuurster van een personenauto onder invloed, van vermoedelijk verdovende middelen door de politie aangehouden op de Boppewei. De bestuurster was even ervoor slingerend gezien door medeweggebruikers. Ter hoogte van Tuin kwam de bestuurster met haar Volkswagen Polo in de middenberm terecht, vervolgens  zette de bestuurster het voertuig stil op het fietspad. De gealarmeerde politie kwam in grote getale ter plaatse. De bestuurster werd vervolgens overgebracht naar het bureau, ter plaatse werden diverse getuige verklaringen opgenomen. Een fles welke in het voertuig( foto 3 ) werd aangetroffen, werd door een agent veiliggesteld en in een zak gedaan. Bergingsbedrijf Boersma heeft het voertuig wat enige schade had opgelopen afgesleept.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook