Logo 112NOF

Testritten nieuwe Wink treinen tussen Leeuwarden en Buitenpost(Video)

DE WESTEREEN – Donderdagavond reden voor het eerst twee nieuwe Arriva treinen tussen Leeuwarden en Buitenpost. Deze twee stellen zijn de eersten uit de reeks van 18 nieuwe treinen met de naam Wink. Het ging nu om een aantal testritten op het baanvak.

De oude vertrouwde GTW stellen welke de dienstregeling al een aantal jaren verzorgen krijgen  een  flinke upgrade. Deze treinen krijgen naast een nieuwe kleur, dezelfde voorzieningen als wat ook op de nieuwe stellen zitten.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook