Logo 112NOF

Woningbrand blijkt mee te vallen

BURGUM – Een vergeten pannetje op het vuur heeft donderdagavond  voor enige consternatie geleid bij een wooncomplex Oranje Stins. Rond half tien werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand, vrij snel hierna werd er opgeschaald naar middelbrand . Eenmaal ter plaatse bleek het allemaal mee te vallen,en kon een uit voorzorg een gealarmeerde traumahelikopter terugkeren. Het inmiddels ter plaatse gekomen ambulancepersoneel kon onverrichter zake terug keren.

Foto’s Hendrik Dijkstra

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook