Logo 112NOF

Omgewaaid boompje verspert rijstrook

NOARDBURGUM – De brandweer kreeg maandag  een melding van stormschade op de Rijksstraatweg N355 met de Westersingel. Hier bleek een boompje te zijn omgewaaid, en versperde een rijstrook. Ter plaatse gekomen is samen met een buurtbewoner het boompje te verwijderd. De politie heeft het verkeer geregeld.

Foto´s Hendrik Dijkstra

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook