Logo 112NOF

Werkzaamheden aan spoor, overgangen afgesloten

 

DE WESTEREEN – Vanaf 10 tot 16 juli zijn de spoorovergangen van in Feanwalden De Westereen en Kollumerzwaag(Bounswei) afgesloten voor het verkeer. Prorail voert deze dagen groot onderhoud uit tussen Hurdegaryp en Buitenpost. Zo worden spoorstaven vernieuwd, worden dwarsliggers vervangen en  word het ballastgrind onder de sporen vervangen. Deze werkzaamheden zullen  24uur per dag doorgaan. Na deze werkzaamheden kan het spoor weer jaren mee.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook