Logo 112NOF

Brand in coniferenhaag Westergeest

WESTERGEEST – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft aan de Kalkhûswei een coniferenhaag schade opgelopen door brand. Omstreeks 00:30 uur werd de brandweer gealarmeerd. Buurtbewoners waren al direct begonnen met het blussen door middel van een  tuinslang en brandblussers. Bij aankomst van de brandweer was het meeste vuur al geblust. De brandweer heeft nog wel wat nablus werkzaamheden verricht. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Er raakte niemand gewond.

Foto’s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook