Logo 112NOF

Twee gewonden bij verkeersongeval

FOUDGUM – Op de Francois Haverschmidtwei N356 tussen Dokkum en Holwerd, zijn dinsdagochtend twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing gekomen. Hierbij raakte een voertuig op de zijkant terecht. De hulpdiensten, waaronder de brandweer van Dokkum, Ternaard, een tweetal ambulances, de politie en een specialistisch hulpverleningsvoertuig uit Leeuwarden werden rond kwart  over elf gealarmeerd voor het ongeval. Eenmaal aangekomen bleken er twee personen gewond te zijn geraakt bij de aanrijding, zij zaten verdeeld over twee voertuigen. De beide slachtoffers zijn behandeld door het ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer van Dokkum kwam ter plaatse, maar hoefde verder niet in actie te komen. De manschappen en voertuigen van zowel Ternaard als Leeuwarden werden onderweg naar de melding afgemeld. De weg tussen Dokkum en Holwerd richting Holwerd was vanaf kruising met de Doekemawei afgesloten en het verkeer moest een alternatieve route nemen. Het verkeer uit de andere rijrichting werd omgeleid via de parallelweg. De Verkeersongevallen Analyse heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s Ate Atema

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook