Logo 112NOF

Camper uitgebrand in Buitenpost

BUITENPOST – Op de Professor Wassenberghstraat is maandag net na middernacht brand ontstaan in een camper. Hierbij is de camper volledig verloren gegaan door de brand. De camper stond voor een schuurtje op een oprit geparkeerd. Omstreeks kwart over twaalf in de nacht werd de brandweer gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer was er direct al geen redden meer aan. De camper stond al volledig in de brand. De brandweer heeft direct de blussing ingezet om de brand te blussen en overslag naar het schuurtje te voorkomen. Ondanks het snelle optreden kon niet voorkomen worden dat de camper volledig uitbrandde en dat het schuurtje aanzienlijke schade opliep. Nadat de brand geblust was heeft de brandweer enkele sloopwerkzaamheden verricht om er zeker van de zijn dat de brand uit was. Ook heeft men nog een gasfles uit de camper gehaald en veilig kunnen stellen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan zal door de forensische opsporing van de politie onderzocht worden.

Foto´s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook