Logo 112NOF

Brandweer blust brandje Kollumerzwaag(Video)

KOLLUMERZWAAG РDe brandweer kreeg vrijdagmiddag een melding van een dakbrand aan de David Kloostermanstrjitte. Ter plaatse bleek een doorgebrande  transformator van de zonnepanelen de oorzaak te zijn. De brandweerlieden hadden de situatie snel onder controle, een hoogwerker kwam nog wel ter plaatse maar hoefde niet te worden ingezet.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook