Logo 112NOF

Drie personen aangehouden na strooptocht in De Westereen

DE WESTEREEN – Drie politievoertuigen hebben woensdagmiddag in het dorp gezocht naar drie personen in een personenauto. De personen werden verdacht even ervoor bij een filiaal van Kruidvat goederen te hebben ontvreemd. Op de Boppewei bij Tuin konden de drie op heterdaad worden aangehouden. In meerdere winkels in Groningen en Friesland zouden de mannen op strooptocht zijn geweest. In het aangetroffen voertuig werden goederen aangetroffen en eveneens een aantal geprepareerde tassen. De politie heeft het voertuig in beslag genomen en de personen zijn overgebracht naar het bureau. De politie doet verder onderzoek en vraagt winkeliers welke goederen missen welke op de foto word getoond zich te melden.

Foto´s Politie


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook