Logo 112NOF

Vrouw raakt gewond na val met scooter

DAMWÂLD – Op de Haadwei tussen de bebouwde kom van Damwâld en Broeksterwâld is woensdagmiddag een vrouw op een scooter gewond geraakt. De vrouw reed omstreeks kwart over elf over de Haadwei en kwam plotseling ten val. De politie en een ambulance werden direct naar het ongeval gestuurd en waren snel ter plaatse. De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de scooter meegenomen en naar het politiebureau in Dokkum gebracht.

Foto’s Ate Atema

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook