Logo 112NOF

Accu ontploft, man gewond

DE WESTEREEN – Een man is dinsdagmorgen gewond geraakt bij zijn woning aan de Foarstrjitte. Door nog onbekende oorzaak ontplofte een accu, en kreeg de man het accuzuur over zich heen. Een ambulance kwam ter plaatse en is gelijk met het slachtoffer vertrokken naar het ziekenhuis. Later is de brandweer nog kort ter plaatse geweest.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook