Logo 112NOF

Kind verdronken in vijver achter woning

KOOTSTERTILLE – Diverse hulpverleners waaronder een traumahelikopter werden maandagmiddag gealarmeerd voor een incident in het dorp. Hier bleek een kind in een vijver achter een woning te zijn beland. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpverleners, was het kind al uit de vijver gehaald. Ondanks alle inspanningen kon men niets meer voor het slachtoffer betekenen.

Foto’s   Veenstra Media


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook