Logo 112NOF

Auto beland in sloot, geen gewonden

DOKKUM – Een bestuurster van een personenauto is maandagavond met de schrik vrij gekomen bij een eenzijdig ongeval. De bestuurster reed op de Metslawiersterwei, toen ze door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijtraakte. Via de berm kwam het voertuig half in een naastgelegen sloot tot stilstand. Bergingsbedrijf Boersma is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig geborgen.

Foto´s Kevin van der Velde


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook