Logo 112NOF

Dode en zwaargewonde bij steekincident Mûnein

MÛNEIN – Bij een steekincident in een woning aan de Mounewei is zaterdagavond een dode en een zwaargewonde gevallen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, waaronder een traumahelikopter, maar ze konden voor een van de slachtoffers een 43-jarige inwoner van Almere niets meer betekenen. Het zwaargewonde slachtoffer een 38-jarige man uit de gemeente Tytsjerksteradiel werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte een 27-jarige man uit dezelfde gemeente, kon kort na het incident worden aangehouden. Door de forensische opsporing is onderzoek gedaan in en rondom de woning.

De politie komt graag in contact met mensen die iets opvallends hebben gezien op zaterdag rond 17:00 aan de Mounewei, of andere relevante informatie hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s Robin Kiestra

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook