Logo 112NOF

Personenauto in greppel langs Ljouwerterdyk

BLIJE – Een personenauto is donderdagmiddag van de weg geraakt en in een naastgelegen greppel beland langs de In het voertuig zat gezin met kinderen, het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de inzittenden. Bergingsbedrijf Boersma heeft het voertuig afgesleept.

Foto´s Ytzen Korf

.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook