Logo 112NOF

Scooter gaat in vlammen op

BROEKSTERWÂLD – In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de brandweer een melding van een bromfiets in brand aan Schwartzenbergloane. Ter plaatse gekomen stond een scooter in lichterlaaie, brandweerlieden hebben vervolgens de brand geblust.

Foto’s Kevin van der Velde


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook