Logo 112NOF

Brandweer in actie voor pauw in boom

LIOESSENS – Op het Munehiem is vrijdag aan het eind van de middag de brandweer ingeschakeld om een pauw uit een boom te halen. Omstreeks vijf uur werd zowel de blusploeg van Anjum als de hoogwerker uit Dokkum naar het adres gestuurd. Met behulp van de hoogwerker werd geprobeerd de vogel uit de boom te halen. Net op het moment dat een brandweerman een poging waagde om het dier vast te pakken, zette de pauw het op een vliegen en vloog een eind weg. Na de korte inzet heeft de brandweer de boel ingepakt en zijn teruggekeerd.

Foto’s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook