Logo 112NOF

Brand in elektronicawinkel Burgum

BURGUM – Donderdagmorgen werd de brandweer gealarmeerd voor brand in een aan de Schoolstraat. Bij het ter plaatse komen van de brandweer was er sprake van forse rookontwikkeling in het pand. De brand welke in het plafond woede was snel onder controle, er moest wel enig sloopwerk worden verricht om zeker te zijn dat er geen verdere brandhaarden meer waren. Een persoon is door ambulance personeel gecontroleerd, of diegene ook naar het ziekenhuis moest is vooralsnog onbekend.

Foto’s Hendrik Dijkstra

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook