Logo 112NOF

Brandweer blust klein brandje achter school

BURGUM – Woensdagavond kregen de brandweerlieden een melding van Berm/bosschages in brand aan het Minnertshof. Ter plaatse gekomen bleek het om een klein brandje te gaan langs het voetpad achter de school. Met behulp van een straal hoge druk was het brandje dan ook snel geblust.

Foto’s Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook