Logo 112NOF

Auto in sloot Hantumeruitburen

HANTUMERUITBUREN – Op de Hantumerwei tussen Hantum en Dokkum is dinsdag aan het begin van de avond een auto in de sloot terecht gekomen. In twee en een half uur tijd is dit het tweede voertuig dat in de buurt van Dokkum in de sloot terecht is gekomen.

Dit ongeval ontstond toen de bestuurder met zijn auto omstreeks kwart voor zeven op de Hantumerwei in de richting van Dokkum reed. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam in de rechterberm. Via de berm maakte het voertuig een draai van 180 graden en kwam uiteindelijk in de sloot tot stilstand. De man achter het stuur kon zijn auto zelfstandig verlaten en kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Een bergingsbedrijf is door de politie in kennis gesteld en heeft de auto uit de sloot gehaald en geborgen.

Foto’s Ate Atema

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook