Logo 112NOF

Auto in de sloot langs Rondweg-Zuidoost

DOKKUM – Op de Rondweg-Zuidoost ter hoogte van de dierenartsenpraktijk is dinsdagmiddag een bestelauto in de sloot terecht gekomen. De bestuurder reed met het voertuig over de Rondweg-Zuidoost en kwam plotseling in de sloot terecht. De man kon zelfstandig de auto verlaten en raakte niet gewond. Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen en heeft de bestelauto vlot uit de sloot weten te trekken. De weg was ten tijde van de berging door politie in beide richting afgesloten.

Foto’s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook