Logo 112NOF

Persoon(66) overleden bij ongeval Rinsumageast

RINSUMAGEAST – Een 66-jarige inwoner van de gemeente Noardeast Fryslan  is maandagmorgen omgekomen bij een eenzijdig ongeval op de Heechfinne. Het voertuig  belande door onbekende oorzaak in een naastgelegen sloot. Diverse hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Volgens de politie zouden geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken zijn geweest.

Foto’s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook