Logo 112NOF

Motorrijder gewond na botsing met bestelbus

DOKKUM – Op de kruising Woudweg met het Bonifaciusplein heeft zaterdagavond rond kwart voor acht een verkeersongeval plaats gevonden tussen een motor en een bestelbus. Volgens getuigen had de vrouw in de bestelbus net een maaltijd bezorgd bij een woning aan de Woudweg. Toen de vrouw op de weg wilde keren, kwam de motorrijder net op dat moment aanrijden. De bestuurder van de motor kon niet meer op tijd remmen en een aanrijding was het gevolg. Door de klap liep de bestelbus forse schade op aan de zijkant en kwam de motor op het wegdek terecht. Politie en twee ambulances werden direct naar de locatie van het ongeval gestuurd en waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. Zowel de bestuurder van de motor als de bestelbus zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. De vrouw van de bestelbus kwam met de schrik vrij, maar de man op de motor is na behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft ten tijde van het ongeval de gehele weg afgesloten voor het autoverkeer en verklaringen over het ongeval opgenomen. Een berger heeft zowel de motor als de bestelbus afgesleept.

Foto’s Ate Atema

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook