Logo 112NOF

Auto in sloot na aanrijding

HURDEGARYP – Op de Ottemawei tussen Hurdegaryp en Readtsjerk heeft donderdag aan het einde van de ochtend een ongeval plaatsgevonden. Volgens de politie kwamen beide auto’s uit de richting van Hurdegaryp rijden en wilde het voorste voertuig afslaan. De persoon in de achterste auto zag dit te laat, waardoor een aanrijding het gevolg was. Door de klap kwam de voorste auto in de sloot terecht en het achtste voertuig liep aan de voorkant forse schade op. Naast de politie en ambulance, werd ook de brandweer van Gytsjerk naar de locatie van het ongeval gestuurd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en al snel werd duidelijk dat de hulp van de brandweer niet nodig was. Het ambulancepersoneel heeft één persoon onderzocht en ter controle naar het ziekenhuis in Drachten gebracht. De persoon in de andere auto kwam met de schrik vrij. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft beide auto’s meegenomen. Ten tijde van de berging was de gehele weg afgesloten.

Foto´s Ate Atema

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook