Logo 112NOF

Kind gewond na val van dak

TYTSJERK – Woensdagmiddag kregen de hulpdiensten een melding dat er aan de Woelwijk een kind van een dak was gevallen. Bij het ter plaatse komen van het ambulancepersoneel bleek het kind aanspreekbaar, de traumahelikopter welke ook onderweg was kon worden geannuleerd. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het MCL gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook