Logo 112NOF

Brand in meterkast appartementencomplex Kollum

KOLLUM – Dinsdagmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een meterkast in brand in een woning aan de Tsjerk Hiddesstraat.  Bij het ter plaatse komen bleek er sprake van aanzienlijke rookontwikkeling. Uit voorzorg werd het complex ontruimd, de brand was vrij snel onder controle. In totaal liepen zes appartementen schade op, voor deze bewoners word vervangende woonruimte gezocht. Een persoon is door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet naar een ziekenhuis.

Foto’s 1 t/m 3 Corné van der Meer


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook