Logo 112NOF

Shovel verloren door brand Walterswâld(Video)

WALTERSWÂLD – De brandweer werd dinsdag opgeroepen voor een brandend landbouw voertuig aan de Broekloane. Ter plaatse bleek een shovel in brand te staan op een bedrijventerrein, dit ging gepaard met flinke rookontwikkeling. In afwachting van de brandweer waren mensen van het bedrijf zelf al begonnen met een bluspoging. Ter plaatse gekomen hebben brandweerlieden het bluswerk overgenomen en waren  vrij snel het vuur meester. De shovel ging geheel verloren.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook