Logo 112NOF

Vonkenregen bij schoorsteenbrand

DOKKUM – Zondagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan De Schans. Bij het ter plaatse komen was de vonkenregen duidelijk waar te nemen.  Vanuit de hoogwerker werd het rookkanaal geveegd en ontdaan van brandende resten. Na een uur kon worden teruggekeerd naar de kazerne.

Foto’s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook