Logo 112NOF

Verkeershinder door klapband

DE WESTEREEN – Het verkeer komende vanaf de Boppewei  ondervond donderdag enige hinder. Net voor de brug stond een tractor met daarachter een stalmeststrooier,  welke een klapband had gekregen.  Een monteur is ter plaatse gekomen om de band te vervangen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook