Logo 112NOF

Overleden vrouw aangetroffen langs Sennaerspaad(Video)

DE WESTEREEN – Dinsdag aan het begin van de middag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een persoon te water.  Voorbijgangers hadden in het water langs het Sennaerspaad een lichaam zien drijven, en gelijk de hulpdiensten gewaarschuwd. Het fietspad werd door  de politie afgesloten. Ook een traumahelikopter is ter plaatse gekomen, echter konden de hulpdiensten niets meer voor de vrouw betekenen.  De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek gedaan, hieruit is naar voren gekomen dat er geen sprake is van een misdrijf.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook