Logo 112NOF

Brandweer verricht metingen in woning

TWIJZELERHEIDE – De brandweer werd maandag gealarmeerd voor een mogelijke gaslucht in een woning aan het Tsjerkepaed. Ter plaatse hebben brandweerlieden metingen gedaan maar hieruit kwam niks naar voren. Medewerkers van Stedin zijn ter plaatse gekomen en hebben  verder onderzoek gedaan.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook