Logo 112NOF

Brandje in leegstaande bakkerij Hurdegaryp

HURDEGARYP – Zaterdagmiddag kwam er bij de brandweer een melding binnen van een brand in een pand aan de Stationsweg. Al snel werd er middelbrand gemaakt, waarop een tweede korps opgeroepen werd. Bij het ter plaatse komen van het eerste voertuig werd gelijk een binnenaanval uitgevoerd. De situatie was snel onder controle. Meteen werd duidelijk dat er sprake bleek van brandstichting. Het pand wat al geruime tijd leeg staat, is al eens eerder in het nieuws geweest toen er een hennepplantage was aangetroffen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook