Logo 112NOF

Busje belandt op de kop in greppel

BROEKSTERWÂLD – Woensdagavond kregen de hulpdiensten een melding van een eenzijdig ongeval op de Dwarsloane. Ter plaatse gekomen bleek een busje van de weg te zijn geraakt, en in een naastgelegen greppel tot stilstand te zijn gekomen. De ter plaatse gekomen brandweer hoefde niet in actie te komen. De bestuurder is door het ambulancepersoneel op verwondingen onderzocht. Bergingsbedrijf Boersma heeft het busje uit de greppel getakeld en afgevoerd.

Foto’s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook