Logo 112NOF

Twee doden bij ernstig ongeval op Kolkhuizerweg Burdaard

BURDAARD – Op de Kolkhuizerweg heeft maandagmorgen een ernstig  ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen geladen met riet en een personenauto, kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Beide voertuigen belanden hierbij in een naastgelegen sloot. Diverse hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.  Voor de twee inzittenden van de personenauto een 80-jarige man en 77-jarige vrouw uit Dokkum kwam alle hulp te laat. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s 1 & 2 Robin Kiestra 3 t/m 6 Ytsen Korf


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook