Logo 112NOF

Grote brand Sylsterwei Engwierum

ENGWIERUM – Vrijdagavond is er een grote brand uitgebroken bij een café aan de Sylsterwei. De brand werd eerst gemeld als een auto brand, maar al snel werd duidelijk dat het vuur was overgeslagen naar twee woningen. De meldkamer schaalde dan ook snel op, omdat er gevaar was voor overslag naar belendende panden. Meerdere panden werden ontruimd, twee personen zijn door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefden niet naar het ziekenhuis Diverse brandweerkorpsen kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook