Logo 112NOF

Man komt om bij ongeval op Ameland

HOLLUM AMELAND – Een 21-jarige man is dinsdag om het leven gekomen bij een ongeval op de Fabrieksweg op het eiland. De Hollumer werd aangereden door een kraanauto, diverse hulpverleners waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Helaas mocht alle hulp niet meer baten, en overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook