Logo 112NOF

Groot drugslab aangetroffen in Wanswert

WANSWERT- De politie heeft in een boerderij aan de Wirdsterterp woensdagnacht een groot drugslab aangetroffen. Het ging om een actief lab waar vermoedelijk methamfetamine geproduceerd werd.

Tips
Oplettende melders tipten de politie over mogelijk criminele activiteiten in een afgelegen boerderij. Op basis van deze tips werd een onderzoek gestart, en werd besloten om het pand binnen te treden. In de woning werd een drugslab aangetroffen waar vermoedelijk op grote schaal methamfetamine werd geproduceerd.

In een ander gebouw werd een synthetisch drugslab in aanbouw aangetroffen. Ook werd er een grote hoeveelheid eindproduct van een synthetische drug aangetroffen, het gaat vermoedelijk om methamfetamine met een straatwaarde van rond de 4 miljoen euro.

Onderzoek
Afgelopen nacht is het pand bewaakt zodat er bij daglicht onderzoek gedaan kon worden. Donderdag is het laboratorium ontmanteld door de LFO (Landelijk Faciliteit Ontmanteling. Er zijn (nog) geen aanhoudingen verricht.

Foto’s Politie

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook