Logo 112NOF

Snelheidscontrole op Foarstrjitte De Westereen

DE WESTEREEN – De politie heeft  dinsdag een snelheidscontrole gehouden op de Foarstrjitte. De radar stond opgesteld van 8.15 uur tot 12.15 uur, van de 1038 voertuigen, reden er 241 te snel, de hoogste gemeten snelheid was 83 km waar 50 is toegestaan. 23,2% reed te snel. Er komen regelmatig klachten binnen over het rijgedrag in het dorp.

Foto ingezonden


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook