Logo 112NOF

Rinse´s onderging complete interne verbouwing

DE WESTEREEN – Het was een hele klus een complete interne verbouwing, maar het resultaat mag er wezen. Niet alleen een vernieuwde uitstraling, maar ook een nieuwe naam, Restaria Rinse´s Fish en Food. Restaria brengt de reguliere cafetaria en het eetcafé dichter bij elkaar, met een unieke formule. Restaria Rinse’s is de 34ste Restaria van Nederland maar de eerste Restaria met een Viswinkel. Gemak,puur,geniet en smaak zijn de kernwoorden welke een bezoek aan het Restaria meer dan de moeite waard maken. Dinsdagavond werd onder toeziend oog van familie, vrienden en personeel met het doorknippen van een lint de heropening een feit.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook