Koninklijke onderscheiding voor vier leden brandweer De Westereen

31 januari 2020

Koninklijke onderscheiding voor vier leden brandweer De Westereen

DE WESTEREEN  – Donderdag zijn vier leden van het brandweerkorps van De Westereen Koninklijk onderscheiden. De avond werd geopend door Reitse Terpstra die samen met de korpsleden, en hun familieleden terugkeek op 2019. Ook mocht hij Jordy van Kammen het diploma voor chauffeur pompbediende uitreiken. Teun Elzinga kreeg een oorkonde voor 12,5 jaar brandweerdienst uitgereikt.

Na de pauze nam burgemeester Klaas Agricola het woord en noemde de vier namen welke waren voorgedragen voor een Koninklijke onderscheiding, de burgemeester sprak voor de versierselen werden opgespeld nog kort een persoonlijk woordje tot de vier leden.

Onderstaande brandweermensen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Janny Douma: 21 jaar brandweerdienst
Jordy van Kammen: 21 jaar brandweerdienst
Albert Dantuma: 28 jaar brandweerdienst
Jan Krol: 28 jaar brandweerdienst

 

Regionaal nieuws