Logo 112NOF

Koninklijke onderscheiding voor vier leden brandweer De Westereen

DE WESTEREEN  – Donderdag zijn vier leden van het brandweerkorps van De Westereen Koninklijk onderscheiden. De avond werd geopend door Reitse Terpstra die samen met de korpsleden, en hun familieleden terugkeek op 2019. Ook mocht hij Jordy van Kammen het diploma voor chauffeur pompbediende uitreiken. Teun Elzinga kreeg een oorkonde voor 12,5 jaar brandweerdienst uitgereikt.

Na de pauze nam burgemeester Klaas Agricola het woord en noemde de vier namen welke waren voorgedragen voor een Koninklijke onderscheiding, de burgemeester sprak voor de versierselen werden opgespeld nog kort een persoonlijk woordje tot de vier leden.

Onderstaande brandweermensen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau
Janny Douma: 21 jaar brandweerdienst
Jordy van Kammen: 21 jaar brandweerdienst
Albert Dantuma: 28 jaar brandweerdienst
Jan Krol: 28 jaar brandweerdienst

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook