Logo 112NOF

Vrouw zwaargewond bij val op straat

BURGUM – Een vrouw is dinsdagavond ernstig gewond geraakt bij een val op de Kwekerstrjitte. Het slachtoffer wilde de weg over steken om een bus te halen, hierbij struikelde ze en kwam hard ten val. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en ook een traumahelikopter werd gealarmeerd. De ambulance vertrok nog voor het traumateam ter plaatse, was en reed vervolgens richting de N31. Hier was een zogeheten rendez-vouz met het traumateam. De arts van het team is vervolgens overgestapt in de ambulance, waarna men met spoed richting het UMCG vertrok.

Foto’s Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook