Logo 112NOF

Brandweer blust autobrand aan Broekloane(Video)

WALTERSWÂLD – Dinsdagavond werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand aan de Broekloane. Bij het ter plaatse komen van de brandweer, bleek een Fiat Scudo in  brand te staan. Brandweerlieden hebben de brand geblust, maar konden niet voorkomen dat de auto forse schade opliep.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook